Arhiv novic

E Premte, 15. Qershor 2012, Ljubljana

Gorenje na Lady pikniku pod klobuki

Gorenje na Lady pikniku pod klobuki
Minuli četrtek so se v zelenem okolju Tivolskega gradu v Ljubljani zbrali znani in slavni, ki skozi leto polnijo strani revije Lady, enkrat na leto pa se družijo na Lady pikniku pod klobuki. Letos je na pikniku sodelovalo tudi Gorenje s svojimi aparati in »retro« zofami, ki so bile prava atrakcija.
Na pikniku so se pod klobuki sproščeno zabavali znani in slavni,  ki so se lahko prepustili napovedim preizkušenih vedeževalk, med drugim pa so se letos lahko preizkušali tudi  v kulinaričnem ustvarjanju za piknik na Gorenjevih prenosnih indukcijskih kuhališčih, ki so naravnost idealen pripomoček za piknik na domači terasi.

Seveda lahko dobrote za piknik pripravimo tudi v pečici – če lahko vse vnaprej sprogramiramo in za peko poskrbi HomeCHEF, še preden smo mi zares doma in se začnejo še zadnje priprave za piknik, toliko bolje … In če barman Mišo posrbi za odlične koktejle, ki jih hladi v Gorenjevih Retro hladilnikih, potem nam ostane le še to, da se skupaj z našimi gosti sproščeno namestimo na hudih »retro« zofah, domiselno ustvarjenih iz hladilnikov …

Zabava z dobrim namenom

Seveda pa je Lady piknik tudi letos potekal z dobrim namenom, saj so povabljeni z nakupom pisanih dobrodelnih klobukov pomagali dekletu, ki je bila v mladosti žrtev spolne zlorabe, nato pa je zbolela še za rakom. Dobrodelna akcija je potekala v sodelovanju s fundacijo Beli obroč Slovenije.

Za glasbo so tudi letos poskrbeli Čuki, priljubljeni tako pri mladih kot starih, obiskovalce je s humornimi domislicami zabaval stand-up komik Tin Vodopivec, sem in tja se jim je na odru spontano pridružila tudi kakšna zvezda. Z ganljivim nastopom je presenetil Dejan Vunjak, sin priljubljenega Brendija, ki so ga v javnosti zadnjič videli prav na lanskem pikniku. V nadaljevanju so oder zasedli zimzeleni Andrej Šifrer, Vlado Pilja, Manca Špik, Saša Lendero, Marjan Smode, dobitnica viktorja za najbolj priljubljeno glasbeno osebnost Tanja Žagar, prav tako zelo priljubljeni dvojčici Eva in Nika Prusnik ter ponovno združeni Game Over.