Arhiv novic

E Hënë, 27. Shkurt 2012, Velenje

Prejeli prestižno nagrado Plus X

Prejeli prestižno nagrado Plus X
Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje Retro RF 603010 OCH je prejel nagrado Plus X za visoko kakovost, odličen vrhunski dizajn in okolju prijazno delovanje. Izjemne lastnosti in varčnost tega kultnega hladilnika v  barvi temne čokolade iz Gorenje Retro kolekcije je opazilo in nagradilo ostro oko mednarodne strokovne žirije Plus X Award, ki je sestavljena iz 130 predstavnikov industrije in medijev iz kar 32 držav.

Visoko kakovosten hladilnik z zamrzovalnikom odlikuje dinamičen retro dizajn in visoka energijska učinkovitost. 1,74 metra visok dvovratni hladilnik, ki je uvrščen v energijski razred A+++, z letno porabo 141 kWh sodi v sam vrh energijsko varčnih aparatov. Hladilno-zamrzovalni aparat ima možnost odpiranja levo ali desno, poleg temno čokoladne pa je na voljo še v nekaterih drugih barvah, kot so rdeča, črna, še posebej očarljiv pa je v barvi bele kave ali v odtenku šampanjca.

Za udobno in kakovostno shranjevanje živil je poskrbljeno s prilagodljivimi steklenimi policami, hladilnik se lahko pohvali z velikim predalom za sadje in zelenjavo, nosilcem za steklenice in prostorno deljeno polico za večje steklenice, za vedno optimalno razporeditev temperature v notranjosti hladilnega dela pa skrbi poseben sistem ventilacije. Nagrajeni hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje ima v hladilnem delu še SuperCool funkcijo za hitro ohlajevanje večjih količin hrane kot, denimo, tedenski nakupi, v zamrzovalnem delu pa velja posebej izpostaviti funkcijo hitrega zamrzovanja FastFreeze.

Nagrade Plus X podeljujejo inovativnim izdelkom s področja tehnologije, športa in življenjskega stila. Nagrajeni izdelki imajo s tem pečatom dodano vrednost in prednost pred ostalimi izdelki pri nakupni odločitvi.