Arhiv novic

E Mërkurë, 15. Shkurt 2012, Ljubljana

Atraktivni Flower-power likalniki Gorenje

Atraktivni Flower-power likalniki Gorenje

Likanje zagotovo ni eno nam bolj ljubih opravil, saj nam velike kopice perila, srajce iz nehvaležnega materiala in pomanjkanje časa povzročajo nemalo slabe volje. Vsaj polovico te slabe volje se lahko znebimo s pravim likalnikom, ki je odličen za uporabo, lep na pogled in prijeten za oprijem. Z novimi likalniki Gorenje Flower-power bo likanje prijetno opravilo. Kot bi sadili rožice … - z nano močjo in navdihom cvetličnega potiska.

Zmagovalna moč Gorenjevega likalnika SIE2400RN ni v razigranem potisku, ki ga krasi, temveč v NANOtech podlagi, ki s svojo izjemno gladkostjo in trdnostjo zagotavlja optimalno drsnost po katerikoli vrsti tekstila. Z nizkim uporom tako omogoča vrhunske rezultate likanja, je odporna na praske, pa tudi čiščenje je povsem enostavno. Za dodatno udobnost likanja pa poskrbi fina konica, ki omogoča natančno likanje.

Prav tako nam ni treba posebej skrbeti za varnost likalnika, saj funkcija Auto shut-off poskrbi za samodejni izklop po 10-ih minutah mirovanja. Takoj, ko bo senzor zaznal premik likalnika, bo ta začel ponovno delovati. Za zmagovalno kombinacijo pri likanju pa poskrbi para, ki jo lahko nastavimo na tri različne stopnje moči. Dodatno nam ga olajša še moč sunkovitega izpusta pare. Likalnik lahko polnimo z navadno vodo iz pipe, saj ima poseben indikator Aqua meter za merjenje trdote vode in vgrajen sistem proti nabiranju vodnega kamna.