Arhiv novic

E Enjte, 5. Janar 2012

Izšla je nova revija Gorenje TREND

Izšla je nova revija Gorenje TREND

Zgodbe iz Gorenja, inovativne in navdušujoče, okusne in slastne, kreativne in strastne. Trendi, ki jih postavljamo z našimi najsodobnejšimi aparati in linijami. Zgodbe, ki jih ustvarjamo skupaj z velikimi imeni iz sveta oblikovanja. Tehnične inovacije in novosti, ki so plod našega lastnega razvoja in na katere smo lahko upravičeno ponosni.

Z veseljem in ponosom vam predstavljamo  prvo številko revije Gorenje TREND, Zima 2011, v kateri največ pozornosti posvečamo novi generaciji sušilnih strojev ter novi blagovni znamki Gorenje+, ki je že na voljo v izbranih kuhinjskih salonih po vsej Sloveniji. Zagrete kuharje pa vabimo k preizkušanju naših kuharskih receptov, ki seveda najbolje uspejo, če nam pri pripravi, kuhi in peki pomagajo gospodinjski pomočniki iz Gorenja.

Revijo Gorenje TREND bomo distribuirali kot brezplačnik skupaj z nekaterimi slovenskimi časopisi z najvišjo naklado in jo tako predstavili večjemu delu slovenskih gospodinjstev. Veseli in ponosni smo, da jo lahko ponudimo v branje tudi vam.

Če želite svoj tiskan izvod, nam pišite na gs@gorenje.si