Arhiv novic

E Premte, 15. Tetor 2010, Velenje

Novi multifunkcijski aparat za mletje

Novi multifunkcijski aparat za mletje

Od mletega mesa do svežega naravnega paradižnikovega soka

Zelenjavni vrtovi so v teh dneh polni pridelkov, ki jih bomo z veseljem shranili na police domačih shramb. V skrbi za naše zdravje vemo, da je najbolj primerna in okusna doma pridelana in pripravljena hrana. Priljubljeno paradižnikovo omako hitro in preprosto pripravimo s sokovnikom za paradižnik, ki je eden izmed nastavkov novega modela Gorenjevega multifunkcijskega aparata za mletje, sekljanje in stiskanje.

Novi multifunkcijski aparat za mletje MG 2000 TJW iz Gorenja z maksimalnomočjo motorja 2000 W, z elektronskim upravljanjem in kar 12 različnimi nastavki, ki jih je možno čistiti v pomivalnem stroju, je resnično vsestransko uporaben. S praktičnimi nastavki za sekljanje lahko sekljamo raznovrstno zelenjavo ter celo sir, orehe in druge oreščke, osem nastavkov za mletje mesa in pripravo klobas ter salam pa zagotavlja, da bo tudi v tej zimi v naših shrambah zapeljivo dišalo.

Nepozaben v naših domovih je tudi vonj po sveže pečenih keksih, ki so prav tako nepogrešljiv in slasten priboljšek iz domače shrambe. Nastavki omogočajo štiri vrste različnih oblik keksov. Dodajmo še, da ima nož iz nerjavnega jekla kot središčni del mesoreznice tudi napredno vzvratno funkcijo, kar še poveča njegovo učinkovitost.