Arhiv novic

E Enjte, 18. Mars 2010, Ljubljana

Tudi vaši narezki so lahko mojstrovina

Tudi vaši narezki so lahko mojstrovina

Z novimi Gorenjevim rezalnikom R 805 A

Ko so prišli na trg prvi rezalniki, so bile gospodinje navdušene, saj so se lahko izognile dodatnim skrbem pred prihodom gostov, priprava raznih prigrizkov doma je namreč postala zabavno in sproščujoče igrivo opravilo. Tresočo roko in nenabrušene nože je zamenjala nova tehnologija. Prav tako niso več potrebovale treh desk, da so lahko razrezale različne vrste okusnih dobrot, od zelenjave, sirov do gurmanskih mesnih delikates. Vse je postalo tako preprosto in mnogo prijaznejše.

Predstavljamo novi rezalnik R 805 A Perfect Cut, ki kraljuje v Gorenjevi novi liniji kuhinjskih pripomočkov. Z ohišjem iz kakovostnega aluminija in s svojimi številnimi funkcijami je pravi mojster za ustvarjanje gurmanskih narezkov in prigrizkov, ki so tudi pravo estetsko doživetje. Z izjemnim rezilom Solingen, možnostjo nastavitve od 1 do 15 mm in s funkcijo prilagajanja hitrosti R 805 A Perfect Cut omogoča resnično natančen rez ter različne debeline rezin sirov, kruhov, salam in drugih delikates.

Njegov elegantni izgled ga postavlja na vidno mesto na kuhinjskem pultu, za dodatno varnost pred nepredvidljivimi otroškimi rokami pa je poskrbljeno s posebnim varnostnim stikalom.