Arhiv novic

E Premte, 29. Janar 2010, Velenje

Gorenje Retro kolekcija v novih barvah

Gorenje Retro kolekcija v novih barvah
Spoznajte novo kolekcijo hladilno-zamrzovalnih aparatov Gorenje Retro, ki navdušuje z elegantno, romantično ali drzno barvno paleto. Kar izberete, je vrhunska tehnologija v novi podobi, ki očara s pridihom nostalgije. Zaobljen retro dizajn je razpoznavni znak celotne kolekcije oblikovno in tehnološko dovršenih, varčnih ter okolju prijaznih aparatov, ki se z novimi barvami odlično ujamejo z vašimi pričakovanji drugačnosti in z vašim življenjskim slogom. Bodite elegantni, romantični, igrivi ali drzni. Dovolite si še več, izberite svoj slog in bodite – Chic, Vintage ali Funky.

Gorenje Retro Chic

Gorenje Retro Chic kolekcija bo navdušila predvsem sodobne klasike, ljubitelje minimalizma z izbranimi kosi elegantnega pohištva. Odločne vizionarje, ki prisegajo na »manj je več« in popolno usklajenost. Posebej njim so namenjeni Gorenjevi retro lepotci v očarljivih odtenkih Bordeaux, Silver in Black. Preprosta eleganca, v kateri ni ničesar preveč.

Gorenje Retro Vintage

Gorenje Retro Vintage kolekcija bo s svojimi umirjenimi barvnimi niansami še posebej pritegnila nostalgike, večne romantike in ljubitelje naravnih odtenkov. Namenjen je vsem, ki se znajo razvajati, uživati v klasični umetnosti in ljubijo nove podobe s starim značajem. Zanje so oblikovali hladilno-zamrzovalne aparate v prestižnih barvah Dark Chocolate, Royal Coffee in Champagne. Le najboljše je dovolj dobro.

Gorenje Retro Funky

Gorenje Retro Funky kolekcija pa je kot nalašč za vse razigrane svobodoljubce, večne optimiste in radovedne popotnike. Za vse ljubitelje adrenalina, katerih edina meja je neskončno nebo. Kot pisani na kožo jim bodo retro aparati v modernih, živahnih in mamljivo sočnih odtenkih: Lime Green, Raspberry Pink in Juicy Orange. Za vse, ki sanjajo v barvah.


Gorenje Retro kolekcija

Gorenje Retro kolekcija z bogatim naborom barv sedaj za vse, ki sanjajo v barvah, a so doslej zaman iskali pravo barvo svojega priljubljenega modela hladilnika. Tu so retro kul hladilniki – Chic, Vintage ali Funky. Kateri je pravi za vas?

Gorenjev hladilnik Old Timer je bil prvič lansiran na trge leta 1999 in se je izkazal za pravo prodajno uspešnico. Najbolj priljubljen model je seveda kultni enovratni retro hladilnik s posebnim nizkotemperaturnim prekatom. Pred nekaj leti so dizajn hladilnika osvežili z novim ročajem, ker pa je med kupci še vedno izjemno priljubljen, so se v Gorenju sedaj odločili razširiti tudi barvno paleto.

»Sedaj je paleta barv bogatejša, barve pa so atraktivnejše, od osvežujoče barve limete in sočne pomarančne do omamne barve temne čokolade in očarljive Bordeaux. S širšim naborom barv se približujemo večjemu krogu potencialnih kupcev, ki so doslej zaman iskali pravo barvo svojega priljubljenega modela hladilnika. Kot razpoznavni znak celotne kolekcije ostaja zaobljen retro dizajn, nadgrajujemo pa izgled ročajev, in sicer so ročaji Funky modelov na voljo tudi v barvi ohišja, ostali pa v vedno modni krom izvedbi,« je ob lansiranju nove kolekcije kultnih retro hladilnikov Gorenje dejal Tomi Krašovec iz ekipe oblikovalcev Gorenje Design Studia. 

Dovršenost in energijska varčnost najvišjih razredov

Za popolno zunanjostjo se skriva vrhunska tehnologija, uporabniku prijazne rešitve in varčno delovanje. Kultni enovratni hladilniki in dvovratni kombinirani hladilno-zamrzovalnih aparati z zamrzovalnim delom spodaj sodijo v varčni energijski razred A+, dvovratni modeli z zamrzovalnikom zgoraj pa v razred A++. Vsi modeli imajo poleg odlične toplotne izolacije izboljšano tesnjenje vrat, vgrajene najsodobnejše komponente hladilnega sistema, tu pa je še sodobna elektronska regulacija, ki porabo pa znižuje na minimum.