Arhiv novic

E Mërkurë, 9. Shtator 2009

Nova linija Gorenje SIMPLICITY

Nova linija Gorenje SIMPLICITY

Oblika, ki jo narekuje nov življenjski slog “Voluntary Simplicity”

Kot odgovor na sodobne trende bivanja ter  z visokim spoštovanjem uporabnikovega časa  so v Gorenju ustvarili novo, popolnoma prilagojeno linijo gospodinjskih aparatov za kuhinjo in kopalnico Gorenje SIMPLICITY. Linija je bila premierno predstavljena na letošnjem sejmu IFA v Berlinu, na trgih pa bo na voljo že v prihodnjih mesecih.

Simplicity je trend, ki se ni zasidral le v življenjski slog ljudi, temveč postaja navdih na vseh področjih ustvarjanja. Je izziv za oblikovalce in proizvajalce, kako idejo »Voluntary Simplicity« čimbolj integrirati v svoje izdelke in z njimi odgovoriti na dejanske potrebe potrošnikov. Po besedah poznavalcev prihaja obdobje čistih oblik in funkcionalnih rešitev, pisanih na kožo tako uporabnikom kot načelom trajnostnega razvoja za ohranitev okolja.

Kolekcija Gorenje Simplicity - Kombinacija stekla in kovine na izgled deluje preprosto, a hkrati elegantno in prefinjeno. Ergonomsko oblikovan gumb kot zaščitni znak kolekcije in ročaj iz poliranega aluminija poenotita izgled celotne kolekcije Gorenje Simplicity, ki je na voljo v dveh barvnih izvedbah, beli in črni.

Linijo aparatov SIMPLICITY odlikuje premišljena izbira programov in preprosto upravljanje s pomočjo enega samega logičnega gumba, ki vas razbremeni nenehnega odločanja med številnimi programi. Vi samo izberete prednastavljeni program, napredna UseLogic®  tehnologija pa poskrbi za vse ostalo. Tako plačate le tisto, kar tudi zares uporabljate, aparati pa prepričajo tudi z varčnim in okolju prijaznim delovanjem ter učinkovitostjo najvišjih energijskih razredov A in A+. 

Z naborom skrbno izbranih programov, na podlagi izkušenj evropskih uporabnikov, so namenjeni tako začetnikom kot bolj izkušenim uporabnikom, ki točno vedo, katere funkcije in lastnosti pri aparatih zares potrebujejo in dejansko tudi uporabljajo.

Gorenje SIMPLICITY aparati poenostavljajo vaše življenje in vam pomagajo prihraniti čas.

  • Z enim samim logičnim gumbom
  • S pametno obliko
  • Z varčnim delovanjem
  • Z dostopno ceno
Gorenjevo linijo gospodinjskih aparatov SIMPLICITY sestavljajo premišljeno izbrani aparti, ki so preprosti za uporabljanje in ki zagotavljajo popolno udobje uporabe in vselej pričakovani rezultat. Za manj odločanja in več uživanja.