Arhiv novic

E Martë, 8. Shtator 2009

Michael Greis gost Gorenja na IFI

Michael Greis gost Gorenja na IFI

Gorenje Nemčija ponosni sponzor sanjskega para nemške biatlonske ekipe

Včeraj je razstavni prostor Gorenja na sejmu IFA obiskal uspešen nemški biatlonec, zmagovalec zimskih olimpijskih iger iz leta 2006 in večkratni svetovni biatlonski prvak Michael Greis. Gorenje je njegov ponosni sponzor od leta 2007, v tej sezoni pa so se v Gorenju odločili podpreti tudi biatlonko Kathrin Hitzer, opremo katere bo na prihajajočih tekmovanjih krasil tudi logo Gorenja. Michael Greis je ob obisku sejma pokramljal z obiskovalci, podpisoval pa je tudi kartice s svojo podobo.   

Gorenje širi prepoznavnost svoje blagovne znamke tudi s sponzoriranjem uspešnih športnikov. Tako je že več kot 15 let ponosni pokrovitelj Petre Majdič, svetovne podprvakinje v teku na smučeh, v Nemčiji pa je pokrovitelj izjemno uspešnih biatloncev Michaela Greisa in Kathrin Hitzer, ki veljata za sanjski par med nemškimi športniki. Michael in Kathrin nista namreč samo kolega na snežnih tekaških progah, temveč par tudi zasebno.

Nad novo Gorenjevo kolekcijo retro hladilnikov je bil navdušen tudi biatlonec in trikratni olimpijski zmagovalec Michael Greis, ki je med obiskovallce Gorenjevega razstavnega prostora razdelil kar nekaj avtogramov.