Arhiv novic

E Martë, 18. Gusht 2009, Velenje

Popoln pomočnik v kuhinji

Popoln pomočnik v kuhinji
Novi kuhinjski robot iz Gorenja je popoln pomočnik v vsaki kuhinji. Kljub temu, da spada v skupino manjših robotov, združuje vse potrebne funkcije za pripravo številnih jedi in pijač. Opremljen je s posebnim nožem QUAD BLADE iz nerjavnega jekla s štirimi rezili, od katerih se vsako nahaja na svoji višini. Sekljanje in rezanje je tako učinkovitejše in hitrejše, hkrati pa tudi izjemno tiho, za kar poskrbi SUPER SILENT izolirano ohišje. Moč in eleganca sta njegov zaščitni znak.

Posebna premična roka omogoča lažji dostop do posode in vsebine v njej, hkrati pa zagotavlja lažje čiščenje in vzdrževanje. Dobrodošel dodatek je steklena posoda za obdelavo hrane in enostavnejše serviranje, aparat pa vsebuje tudi sokovnik za pripravo različnih zdravih napitkov. Za red v kuhinji poskrbi poseben predal za shranjevanje nastavkov v samem aparatu, zaradi svoje estetsko dovršene podobe in izbrane barve – na voljo je v črni in belo-sivi kombinaciji - pa bo zagotovo zasedal vidnejše mesto v kuhinji.

Sekljanje, stepanje, mešanje, mesenje, rezanje, strganje, ribanje in ostala opravila lahko torej prepustite novemu kuhinjskemu robotu, vam pa preostane le izbira pravega recepta.