Arhiv novic

E Enjte, 2. Korrik 2009, Ljubljana

Ponudba izdelkov Gorenja v središču Ljubljane

Odprt novi salon notranje opreme Elementare

Salon notranje opreme Elementare je v sodelovanju z Gorenjem sinoči odprl vrata novega salona modernega pohištva in dodatkov za dom v središču Ljubljane. V prenovljenem salonu ob Zmajskem mostu si bo tako mogoče ogledati in kupiti pohištvo različnih italijanskih blagovnih znamk, Gorenje, ki se med drugim predstavlja tudi z ekskluzivno linijo malih gospodinjskih aparatov Black Up, pa je ekskluzivni ponudnik gospodinjskih aparatov. Svojo ponudbo Elementare tokrat širi tudi na dodatke za dom, s podpisom skandinavskih in italijanskih oblikovalcev, predstavlja pa se tudi Studio Oktober z izdelki, ustvarjenimi za blagovno znamko Gorenje.

Na stičišču Resljeve ceste in Petkovškovega nabrežja, v bivših prostorih že legendarne mavrice, je tako postavljena nova žariščna točka z bivanjsko noto Elementare, ki v svojem novem salonu predstavlja številne mednarodne blagovne znamke pohištva in dodatkov za dom, kot so ARTEMIDE, MODULNOVA, COMPREX, LAGO, NORMANN COPENHAGEN, EVA SOLO, ALESSI, ROYAL VKB in druge.

"Gorenje se s svojo ponudbo v imenitni družbi mednarodnih blagovnih znamk tako umešča v središče Ljubljane. Še posebej pa nas veseli, da smo tokrat postavili tudi  v celoti funkcionalno kuhinjo, v kateri bomo ob različnih priložnostih obiskovalcem lahko prikazali delovanje naših aparatov in jih seveda tudi pogostili," je ob tej priložnosti dejal predstavnik Gorenja Gregor Gržina.

Bivanjske zgodbe so razstavljene na 270 m2 prodajnih površin. V spodnji etaži so na voljo dodatki za dom vodilnega slovenskega proizvajalca Gorenje, njihove eksluzivne linije Black Up ter njihovih dodatkov za dom v sodelovanju s Studijem Oktober, skandinavskih  in italijanskih dodatkov za dom. V zgornjem delu salona je urejen prijeten razstavni salon, s pogledi na grad, Ljubljanico in Plečnikovo tržnico.

Prenova fasade celotne stavbe na Resljevi cesti 1 je naslednji projekt, ki se bo izvedel v roku dveh let. Ob povezavi s še nezgrajenim Mesarskim mostom, ki je načrtovan v neposredni bližini, bodo Ljubljančanke in Ljubljančani, turisti in naključni sprehajalci dobili novo ciljno točko na svoji poti in priložnost, kako moderne, skandinavsko-italijanske-slovenske trende v bivanju prenesti v slovenski dom.