Arhiv novic

E Diel, 5. Korrik 2009, Velenje

Palični mešalnik Gorenje Black Up

Palični mešalnik Gorenje Black Up

Elegantna čarobna paličica

Palični mešalniki so vse bolj priljubljeni pomočniki v kuhinji, saj zaradi svojih praktičnih dimenzij zavzemajo malo prostora, hkrati pa omogočajo zelo široko uporabo. Z njimi lahko pripravljamo fine zdrave obroke za svoje najmlajše, različne kremne zelenjavne juhe in napitke ter osvežujoče sadne frapeje.

Palični mešalnik MPE700B in linije Gorenje Black Up ima na voljo štiristransko ali dvostransko rezilo, poleg rezanja pa ga lahko uporabimo še za mešanje in stepanje. Je izjemno učinkovit, saj ima kar osem hitrostnih stopenj. Tudi čiščenje je zahvaljujoč snemljivi nogi zelo preprosto. Dodajmo še, da je praktični gospodinjski pomočnik v elegantni črni barvi kot nalašč za moderne, minimalistično opremljene kuhinje.

Celotna Gorenjeva kolekcija malih gospodinjskih aparatov ekskluzivne linije Black Up odslej na voljo tudi v novem Salonu notranje opreme Elementare v središču Ljubljane, na stičišču Stritarjeve ulice in Petkovškovega nabrežja, ob Zmajskem mostu.

Recept

Osvežujoči paradižnikov koktajl

2 dcl paradižnikovega soka
0,5 dcl vodke
ščepec popra
ščepec soli
4 -5 kock ledu

Za osvežujoči paradižnikov napitek, ki se še posebej prileže po naporni noči, potrebujemo 2 – 4 paradižnike, ki jih pretlačimo s paličnim mešalnikom tako, da dobimo gosti paradižnikov sok. Dodamo vodko, sol in poper ter led in vse skupaj pretresemo v mešalnem kozarcu. Ko pijačo postrežemo, lahko po želji v kozarec dodamo še kocko ledu.

Linija Gorenje Black Up združuje eleganco in moč. Malih gospodinjskih aparatov poslej ne bo več treba zapirati v omare in skrivati pod pulte. Naj ostanejo tam, kjer je njihovo mesto: na pultu vedno pri roki! Uporabni, zmogljivi, zapeljivih oblik in v magični črni barvi. Črnina svetlobo v stanovanju zapelje drugače, da ji drugačno moč in šarm – tudi če gre le za drobne dodatke, kot so mali gospodinjski aparati. Zanje je bila vselej rezervirana bela barva in njihova naloga je bila le dobro delovanje. Zdaj je drugače: pričakovanja so višja – in aparati iz linije Black Up delujejo tudi z močjo lepote.
Oblika je dobila moč.