Arhiv novic

E Mërkurë, 3. Shtator 2008, Berlin

Gorenjev razstavni prostor na sejmu IFA privabil številne obiskovalce

Gorenjev razstavni prostor na sejmu IFA privabil številne obiskovalce

Danes se izteka mednarodni sejem zabavne elektronike IFA 2008, na katerem so v delu HOME APLIANCES @ IFA prvič predstavljali vsi pomembnejši proizvajalci gospodinjskih aparatov, med njimi seveda tudi Gorenje, ki je številnim obiskovalcem uspešno predstavilo svoje novosti in inovacije, med katerimi je največ navdušenja med obiskovalci požel inovativno zasnovan hladilnik Gorenje for iPod, za katerega je Gorenje podpisalo pogodbo s podjetjem Apple.

Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenje: »Množičen obisk trgovcev, poslovnih partnerjev in končnih kupcev Gorenjevega razstavnega prostora na sejmu IFA in izredno zanimanje medijev dokazujeta, da je odločitev za udeležbo na sejmu bila pravilna. Po zatonu vidnejših sejmov bele tehnike bo berlinski sejem naši panogi zagotovo dal potreben impulz za močnejši zagon."

Hladilnik Gorenje for iPod, ki z aplikacijo najpopularnejšega glasbenega predvajalnika uporabniku poleg osnovne funkcije hladilnika ponuja še druge funkcionalnosti, kot so poslušanje glasbe in spremljanje video vsebin, je prejel številne pohvale tako navdušencev nad novimi tehnologijami kot naših poslovnih partnerjev. Občudujoči pogledi obiskovalcev so se ustavljali tudi na Gorenjevi novi generaciji kuhalnih aparatov v dveh oblikovalskih linijah, konceptu prosto stoječih aparatov Qube, dizajnskih kolekcijah Gorenje Ora-Ïto White in Gorenje Pininfarina Black ter inovativni mizi z integriranim hladilnikom SmarTable.

Z letošnjim sejmom so zadovoljni tudi njegovi organizatorji. Priložnost za predstavitev na sejmu je izkoristilo rekordno število podjetij (1.245) iz kar 63 držav. Organizatorji vključno z današnjimi obiskovalci sejma pričakujejo prekoračitev lanskoletnega števila obiskovalcev (222.000).